Workshop " In the spotlight " Tips and tricks

Предстои ви да се изявите " Под светлината на прожекторите" ?

"In the spotlight" е практическо обучение за подготовка при презентиране и изява пред публика. Упражнения и трикове от актьорската практика ще ви помогнат да разберете как да вдъхновите и завладеете аудиторията. Упражнения и трикове от актьорската практика ще ви помогнат да разберете как да вдъхновите и завладеете аудиторията. Представяме техники за овладяване на притеснението преди публично говорене. Тренираме за придобиване на увереност и убедителност. Фокусираме се върху ефективния контрол на тялото и гласа. Работим върху индивидуалността. Не разглеждаме спецификите при използването на флипчарт, PowerPoint и др. технически средства. Работата в малка група с практически упражнения ще ви помогне да получите обратна връзка и насоки за личния ви стил на общуване. Упражненията ще ви помогнат да станете по-добри в : • Представяне на ясно и запомнящо се послание • Умението да държим концентрацията в свои ръце • Способността да прикривате напрежението • Говорене по начин, по който да бъдете чути и разбрани • Ефективно използване на тялото • Ангажиране на аудиторията с разказ и образи • Изпитване на удоволствие от това да сте ‘In the Spotlight’! Поради интерактивността на упражненията групите са малки. При запълване на местата регистрацията се затваря. Редовна такса: 320 лева Такса ранна регистрация до 06.09: 290лева Такса Алумни /20% отстъпка за участници в предишни програми на BEIED/ - 256лева Записването става на адрес : https://forms.gle/P1gmfbNmi9ttku9K7 Ще получите потвърждение Неявявания не се възстановяват. Регистрацията може да се прехвърли на друг служител.

Лектори

Яна Кузова
Яна Кузова

Яна Кузова . Преди да се посвети на обученията, Яна Кузова е актриса с дългогодишен опит в театър, кино, телевизия и глас зад кадър. В театъра е изиграла десетки роли в хитови постановки от театралния афиш, както на българската, така и на международна сцена. Снима роли в българските сериали “Забранена любов”, “Връзки”, “Нашенци” и др. За ролята си в спектакъла “Къщата на гнева”, Яна е носител на награда Аскеер за поддържаща женска роля. Яна намира призванието си като трейнър с изключително интерактивна концепция за обучения съчетаваща опит, енергия, предизвикателства и умения. Подход, радващ се на огромен успех, а нейни клиенти са едни от най-големите компании у нас. В рамките на обучението курсистите й се превъплащават в зареждащи и уверени презентатори. Яна успешно консултира рекламни кампании за клиенти в Германия, Франция, Англия и България.

Пепа Василева
Пепа Василева

Пепа Василева, МВА. Управляващ Директор на BEIED България. С образование по Маркетинг и Магистратура по Бизнес Администрация , Пепа вече близо 20 години работи за новаторски продукти и стартиращи компании. След няколко години като мениджър Маркетинг в Classic Fm и Jazz Fm, се присъединява към екипа на Distance Learning Center - представител на City University - Seattle. Работи за маркетинга на програмите у нас и разработването на нови продукти и услуги. С BEIED e от 2004та година, грижейки се за създаването на сертификатни програми, вътрешно фирмени обучения, семинари и индивидуални консултация. Самата тя участва като трейнър и създател на обучителни програми. Доброто познаване на бизнес администрацията и нуждите на компаниите и техните екипи, както и качествата й на добър комуникатор и организатор, са комбинацията, която се радва на успешни обучения и постоянни клиенти. За работата си тя споделя " Най-хубавото от всичко е възможността да творя идеи и проекти с клиенти, лектори и партньори - хора с буден ум и търсещ дух. Те дават надежда , оптимизъм, карат ме да вървя напред ".

Коментари

Популярни обучения