Workshop " In the spotlight " Tips and tricks

Предстои ви да се изявите " Под светлината на прожекторите" ?

"In the spotlight" е практическо обучение за подготовка при презентиране и изява пред публика. Упражнения и трикове от актьорската практика ще ви помогнат да разберете как да вдъхновите и завладеете аудиторията. Упражнения и трикове от актьорската практика ще ви помогнат да разберете как да вдъхновите и завладеете аудиторията. Представяме техники за овладяване на притеснението преди публично говорене. Тренираме за придобиване на увереност и убедителност. Фокусираме се върху ефективния контрол на тялото и гласа. Работим върху индивидуалността. Не разглеждаме спецификите при използването на флипчарт, PowerPoint и др. технически средства. Работата в малка група с практически упражнения ще ви помогне да получите обратна връзка и насоки за личния ви стил на общуване. Упражненията ще ви помогнат да станете по-добри в : • Представяне на ясно и запомнящо се послание • Умението да държим концентрацията в свои ръце • Способността да прикривате напрежението • Говорене по начин, по който да бъдете чути и разбрани • Ефективно използване на тялото • Ангажиране на аудиторията с разказ и образи • Изпитване на удоволствие от това да сте ‘In the Spotlight’! Кога : Открито обучение в София 21и и 22и март - 12:00 - 18:00ч. Как : Поради интерактивността на упражненията групите са малки. При запълване на местата регистрацията се затваря. Редовна такса: 300 лева Такса ранна регистрация до 08.03: 270лева Такса Алумни /20% отстъпка за участници в предишни програми на BEIED/ - 240 лева Записването става на адрес : https://goo.gl/forms/MosanP0JywKesgwA2 • Ще получите потвърждение • Неявявания не се възстановяват. Регистрацията може да се прехвърли на друг служител. • Таксата се превежда в посочената в проформа фактура банкова сметка

Лектори

Яна Кузова
Яна Кузова

Яна Кузова - Актриса. Носителка на награда Аскеер за поддържаща женска роля в спектакъла "Къщата на Гнева". Богат театрален опит с водещи роли и участия на международни театрални фестивали и сцени. Шест години е част от трупата на театър ”Възраждане”. Професионален опит във водещите медии. Играе в сериала “ Забранена любов ” на NOVA TV. Още като дете е водеща на тиййн предаването “ Клип Купон” на БНТ, част е от актьорския състав на сериала “Връзки” по TV7, водеща на “AutoMotorShow” по bTV. Нейният глас е част от българските аудио книги. Има опит в прочита на световни бестселъри ,съвременни български автори и др. В киното е работила с режисьори като Камен Калев, Съни Сънински, Димитър Шарков ,Тодор Чапкънов и др. Първата й роля в американска продукция й дава възможността да си партнира с Христо Шопов, Stephan Rea и Bruce Payne. Зад гърба си има безброй участия в музикални клипове, реклами на Каменица, Банка ДСК, Арлет Stars, Beefeater Fashion Show, Tommi и др. Яна има голям опит като водеща на множество официални събития, модни ревюта,събития на големи фирми, частни партита, откриване на пътни участъци, презентиране на нови продукти, ежегодните награди на столична община и много др. Харизматична и позитивна, Яна има опит и умения в комуникацията с различни характери. Упражненията и подготовката за сценични и екранни изяви , които професионалистите практикуват, помагат и в бизнеса и социалните ни ангажименти, учейки ни на полезни умения. Яна е провеждала фирмени занимания с практически задачи , радващи се на отличен успех.

Пепа Василева
Пепа Василева

Пепа Василева, МВА. Управляващ Директор на BEIED България. С образование по Маркетинг и Магистратура по Бизнес Администрация , Пепа вече близо 20 години работи за новаторски продукти и стартиращи компании. След няколко години като мениджър Маркетинг в Classic Fm и Jazz Fm, се присъединява към екипа на Distance Learning Center - представител на City University - Seattle. Работи за маркетинга на програмите у нас и разработването на нови продукти и услуги. С BEIED e от 2004та година, грижейки се за създаването на сертификатни програми, вътрешно фирмени обучения, семинари и индивидуални консултация. Самата тя участва като трейнър и създател на обучителни програми. Доброто познаване на бизнес администрацията и нуждите на компаниите и техните екипи, както и качествата й на добър комуникатор и организатор, са комбинацията, която се радва на успешни обучения и постоянни клиенти. За работата си тя споделя " Най-хубавото от всичко е възможността да творя идеи и проекти с клиенти, лектори и партньори - хора с буден ум и търсещ дух. Те дават надежда , оптимизъм, карат ме да вървя напред ".

Коментари

Популярни обучения