Тайни за оцеляване в свят, пълен с негативни мнения

Как да се справите с „хейтърите“ и черната пропаганда? Скъпи приятели, Живеем в свят, който е пълен със слухове и с мнения.

Как да се справите с „хейтърите“ и черната пропаганда? Скъпи приятели, Живеем в свят, който е пълен със слухове и с мнения. Съществува, обаче, един много интересен феномен, който се надяваме да сте наблюдавали – ако някой дава позитивно мнение за нещо, хората са склонни да подходят с недоверие към това нещо, без да отделят време наистина да видят сами. От друга страна, ако някой дава негативно мнение за нещо, повечето хора ще го приемат, отново без да видят сами за себе си. Интересно, нали? Да не говорим за слуховете. Всички сме чували израза „Кажат ли нещо за сестра ти, ходи обяснявай, че нямаш сестра“. Тези мнения и слухове могат да се отнасят за нас като личности, или да са насочени към колегата ни, продукта ни, дори и фирмата ни. Жизненоважно за оцеляването ни е да се научим как да се справяме с тях. Попадали ли сте някога в някоя от следните ситуации: Нелоялна конкуренция, която умишлено рони вашия имидж? Недобра пазарна позиция, заради негативни мнения? Наличие на слухове в обкръжението ви? Ако сте попадали в някоя от тези ситуации и искате да подобрите своите умения за справяне с тях – нещо може да се направи, това е обучението за Вас! Кога: 17ти май 2019г (сряда), от 10 до 18 часа Къде: хотел Метрополитън, София Цена: 350лв без ДДС (включва запис от обучението, материали, две кафе паузи и обяд) Специална цена за записване до 7ми май – 290лв без ДДС. Програма: Въведение „Негомненитис“ и как да се справите с тази „болест“? Слухове – как да се справите с тях? Какво наистина е ПР (връзки с обществеността)? Реалност и ПР Проучвания – как да ги използвате, за да спечелите хората на Ваша страна? Справяне с „черен“ ПР Контра-атаки Проблеми със сигурността Справяне с журналисти Въпроси и отговори ®.*Участниците в целодневния семинар получават сертификат за успешно преминат курс за „Фирмена сигурност“ по стандарт на Модел на Административно Ноу-Хау и Хъбърд Мениджмънт Система, по които работят над 120 000 компании в цял свят. Обучител: Марк Де Турк* Марк Де Турк е известен международен обучител и коуч с повече от 22 години опит. Водил е семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Помогнал е на над 800 компании да подобрят своята организация, продажби и маркетинг стратегия, така че мениджърите да бъдат по-свободни и служителите да работят по-ефективно. *С цел двойно въздействие обучението се води на Английски език, с осигурен превод на български СПРАВЕТЕ СЕ С НЕГАТИВНИТЕ МНЕНИЯ! ОСИГУРЕТЕ СИ СИГУРНОСТ! ЗАПИЕШЕТЕ СЕ СЕГА! http://freeboss.bg/event/тайни-за-оцеляване-в-свят-пълен-с-негат/

Лектори

Марк Де Турк
Марк Де Турк

Марк Де Турк е известен международен обучител и коуч с повече от 22 години опит. Водил е семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Помогнал е на над 800 компании да подобрят своята организация, продажби и маркетинг стратегия, така че мениджърите да бъдат по-свободни и служителите да работят по-ефективно.

Коментари

Популярни обучения

LEAN PRODUCTION – Master Class

София, 26 ное, 2019

TPM (Total productive maintenance)

София, 27 юни, 2019