Специален семинар: 9 тайни в комуникацията

Скъпи приятели, Попадали ли сте в ситуации, в които другите не ви разбират? Или в които не искат да ви чуят? Трудно ли ви е да постигнете съгласие с хората около вас?

„Комуникацията е коренът на брачния успех, от който може да се създаде здрав съюз, а липсата на комуникация е скалата, в която корабът ще разбие кила си.“ Скъпи приятели, Попадали ли сте в ситуации, в които другите не ви разбират? Или в които не искат да ви чуят? Трудно ли ви е да постигнете съгласие с хората около вас? Знаете ли коя е първата, липсваща точка в комуникацията? И знаете ли дали причината за лошата комуникация е във вас? Или е в другите? Нещо може да се направи! Елате на обучението и подобрете способността си да комуникирате ефективно! Кога: 23.03.2019г от 14 до 18 часа Къде: Лозенец, ул.Цветна градина 39 Цена: 72лв с включен ДДС Програма: Какво е комуникацията? Каква е ролята на комуникацията за постигане на разбиране в отношенията ни с околните? Точна формула за комуникация? Как позитивно да контролирате общуването? Тайната на успешните „преговори“ с половинката и дори с децата тийнейджъри, които могат да бъдат доста „трудни“ в общуването. Краен резултат: Участниците в обучението ще подобрят своето разбиране за комуникацията, което може да бъде моментално приложено във всекидневния им живот, за да постигнат по-добри резултати в отношенията си. Защото „Човек е толкова успешен, колкото може да комуникира“ Обучител: Моник Де Клерк Моник е от Белгия и е международен обучител с 30-годишен опит в обученията на семейства и деца. През годините тя е водила обучения на стотици семейства на теми като разбирателство, комуникация, образование, превенция на наркотични зависимости и от скоро и за любовта. *С цел двоен ефект обучението ще се проведе на английски език с осигурен превод на български ПОДОБРЕТЕ КОМУНИКАЦИЯТА ВЪВ ВАШИТЕ ОТНОШЕНИЯ! ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА! http://freeboss.bg/event/връзки_и_комуникация/

Лектори

Моник Де Клерк
Моник Де Клерк

Моник е от Белгия и е международен обучител с 30-годишен опит в обученията на семейства и деца. През годините тя е водила обучения на стотици семейства на теми като разбирателство, комуникация, образование, превенция на наркотични зависимости и от скоро и за любовта.

Коментари

Популярни обучения