Сертифициращо обучение за медиатори

Сертифициращо обучение за медиатори - най-добрите умения за преговори, убеждаване и разрешаване на конфликти в 1. С практически техники, по международни стандарти, с професионален сертификат.

Практическо обучение за професионалисти в договарянето с треньора на 1/3 от медиаторите в България – Севдалина Александрова, с над 13 години опит. 18-20 януари и 8-10 февруари, 6 пълни дни, София Отстъпка при записване до 21 декември: 590 лв., (вместо 669 лв.). Тел. 0885 792525, office@sporazumenia.com. Какво получаваш: – Сертификат за медиатор – за да практикуваш като професионалист в разрешаването на спорове и преговорите – търговски, имотни, семейни, и други, (след успешен изпит), от одобрена от Министъра на правосъдието обучителна организация – сдружение Споразумения, стр. 5 в Регистъра. – Реални умения за договаряне и разрешаване на конфликти, приложими още сега в професията и бизнеса ти – ще усетиш разликата още между двете нива на обучението, – Лична практика за теб с 14 симулирани медиации и персонална обратна връзка по тях, – По международни стандарти, съответстващо и на законовите изисквания в България, 60 часа обучение, теоретичен и практически изпит, – Обогатено с методи от практиката ни в България и от опита ни с колеги от САЩ, Великобритания, Германия, Италия, Румъния, Хърватска, Гърция, ЕДИНСТВЕНО в това обучение за медиатори в България: Материали за предварителна подготовка Демонстрация на медиация от обучителите Споделяне на опит от действащи медиатори Видео заснемане и анализ на медиации, по желание Вижте повече в пълното описание на обучението: http://www.sporazumenia.com/bg/catalog/cid/61/id/10.html

Лектори

Севдалина Александрова, Антон Александров
Севдалина Александрова, Антон Александров

Какво получавате в обучението: Ако четеш това, вероятно и на теб ти се е случило да се сблъскаш със стена от неразбиране, отхвърляне, или просто отказ да се решават проблемите. Или дори обмисляш раздяла – с партньори в работата или в личните отношения. И все пак, продължаваш да вярваш, че има смисъл да виждаш доброто в другите и да търсиш открито общуване и решения. Именно за това, и за да си говорим прагматично, тук споделяме един доказано работещ модел за превръщане на трудните разговори в най-добрия резултат, който си представяш. С 4 доказани подхода от психологията на преговорите и над 13 годишния ни опит в решаването на конфликти. Какви умения ти дава обучението: Да разбереш какво ти пречи да вземаш най-важното за теб в трудните преговори, Да вземаш най-важното за теб в трудните преговори – като увеличиш до качествено ново ниво силата си, вътрешната си убедителност, като използваш ясни цели и точните думи, с които да обръщаш разговора в желаната посока, Да създаваш успешен план Б, когато е необходимо. В резултат ще можеш в реални ситуации да се справяш много по-добре с: психологически атаки, със словесна и особено с мълчалива агресия, с отказ на другия изобщо да обсъжда или да преговаря, със собственото объркване или несигурност, както и с големите изкривявания между това какво искаме да кажем и какво разбира другия, и обратното. С практически упражнения в повече от половината от времето.

Вержиния Димова
Вержиния Димова

Виж пълното описание: http://www.sporazumenia.com/bg/catalog/cid/61/id/10.html

Коментари

Популярни обучения