Помогнете на детето си да обича да учи

Искате ли детето Ви да обича да учи? Разберете най-голямата тайна защо детето Ви не иска да учи. Нещо МОЖЕ да се направи! Запишете се СЕГА!

Този семинар е специално създаден за родители, бъдещи родители и за учители . Детето Ви: Не обича да ходи на училище? Трудно се справя с ученето? Е „хиперактивно“? Изпитва трудности да чете? Разсейва се лесно? Не обича да учи? Нещо МОЖЕ да се направи! Запишете се за семинара СЕГА! За повече информация и записвания на телефон: (+359) 2 962 3984 Цената включва: кафе-пауза и материали. Отказ от участие се приема до 7 дни преди обучението, в противен случай се заплаща 30% от таксата за семинара като логистични разходи. Програма: Как да сме съзнателно в настоящия момент; Защо им е на децата да учат; Кои са 3-те бариери на ученето, които карат децата да губят интерес и да не разбират; Как да познаем когато детето не разбира материала; Решения за преодоляване на всяка от 3-те бариери на ученето; Как да помогнете на детето си да се справи с тези бариери; Научете истинските причини защо децата се сблъскват с тези бариери Обучител: Моник де Клерк*. Моник е от Белгия и е международен обучител с 30-годишен опит в обученията на семейства и деца. През годините тя е водила обучения на стотици семейства на теми като разбирателство, комуникация, образование, превенция на наркотични зависимости, а от скоро и за любовта. *Осигурен е превод от английски на български език. Осигурете бъдещето на детето си! Запишете се СЕГА ! http://freeboss.bg/event/help-child-love-study-bright-future/

Лектори

Моник Де Клерк
Моник Де Клерк

Моник е от Белгия и е международен обучител с 30-годишен опит в обученията на семейства и деца. През годините тя е водила обучения на стотици семейства на теми като разбирателство, комуникация, образование, превенция на наркотични зависимости и от скоро и за любовта.

Коментари

Популярни обучения