Отслабване с Билки и Хранителни Добавки (Онлайн)

Семинарът ще бъде онлайн - пред вашите компютри! Търсите ли природосъобразен начин да свалите излишните килограми? С подходящата комбинация от билки и хранителни добавки ще поддържате здравословно тегло и ще постигнете мечтаната фигура!

Семинарът 'Отслабване с билки и хранителни добавки' ще представи: ● Основни причини за натрупването на килограми ● Над 20 доказани хранителни добавки, с които ще стопите излишните килограми ● Повече от 30 билки, за по-бърз метаболизъм, детоксикация и добро храносмилане ● Златни правила за по-лесно и здравословно отслабване ● Билки и хранителни добавки, които намаляват апетита и задържането на течности в организма Ще научите също: ● Ценни съвети за поддържане на здравословно тегло ● Кои са най-подходящите за Вас хранителни добавки за отслабване ● Как да комбинирате билките ефикасно Този семинар е за Вас ако: • Искате да сте по-слаби без да гладувате • Искате да поддържате здравословно тегло с помощта на природни средства • Се интересувате от билколечение, базирано на стабилна научна основа; Семинарът е подходящ също и за лекари, както и други здравни специалисти, които искат да обогатят знанията си за билколечението и хранителните добавки. ВОДЕЩИ НА СЕМИНАРА: маг.фарм. Бояна Иванова и маг.фарм. Мария Качамакова Бояна Иванова е магистър-фармацевт, квалифициран специалист по лечебни растения и фитофармацевтични продукти. Мария Качамакова е магистър-фармацевт и е завършила специализирано обучение за здравословно управление на теглото. КОГА И КЪДЕ 26 октомври 2019 от 10:00 то 13:30 часа Онлайн - пред вашите компютри ТАКСА УЧАСТИЕ: 30 лв Запишете се като изпратите email на contact@vitanaturale.eu В отговор на Вашата регистрация ще Ви изпратим имейл с информация за заплащане на таксата участие. Плащането се извършва по банка. След заплащане ще получите линк за личен достъп до обучителната система на посочения от Вас email. Очакваме Ви!

Лектори

маг.фарм. Бояна Иванова
маг.фарм. Бояна Иванова

Бояна Иванова е магистър-фармацевт и квалифициран специалист по “Лечебни растения и фитопродукти”. От 2018 година досега е била лектор на десетки семинари за билколечение – природосъобразно, лесно достъпно и ефективно средство с доказано положително въздействие при редица здравни проблеми. Като един от основателите и авторите на онлайн платформата Forumzdrave.bg, тя създава авторски текстове в сферата на билколечението, здравословното хранене и начин на живот.

Коментари

Популярни обучения