Маркетинг В Синия Океан

Научете работещ метод за намирането на нов пазар! Как да оцелеете в изключително конкурента среда? Научете нови методи за създаване на син океан, вместо да плувате в кървавия червен океан, пълен с акули.

МАРКЕТИНГ В СИНИЯ ОКЕАН Научете работещ метод за намирането на нов пазар! Скъпи собственици, основатели и мениджъри, Случват ли се тези неща във вашата фирма: Ангажирани ли сте с конкурентите си във война относно цените? Имате ли чувството, че трябва постоянно да бъдете иновативни и да се диференцирате, за да спечелите от конкурентите? Знаете ли защо клиентите отиват при конкурентите или намират други решения? Вие ли сте номер едно на пазара или постоянно ви се налага да следвате номер едно ? „Пръска ли ви се мозъка” от постоянно търсене на пазарни ниши? Считате ли, че конкуренцията е зла? Как да оцелеете в изключително конкурента среда? Научете нови методи за създаване на син океан, вместо да плувате в кървавия червен океан, пълен с акули. Нещо МОЖЕ да се направи! Запишете се СЕГА на семнара! Цената включва материали за обучението, две кафе-паузи и обяд. За повече информация и записване: 02/9623984 Програма*: Война на конкурентен пазар – защо и какво правят повечето фирми? Позициониране на съществуващия пазар – резултати и капани? Стойност – иновацията не е просто иновация ? Шаблон за стратегията за създаване на синия океан. Как да намерите мястото си в синия окена? Умствените капани, които могат да възникват при намирането на синия океан. * Този семинар е базиран на трудовете на Фейт Попкорн: “Тенденциите на Утре”, Чан Ким: Стратегията “Син Океан”, Стратегията на Сун Дзъ: “Технология на войната” и трудовете на Л. Рон Хъбард: Серии Маркетинг Обучител: Марк Де Турк Марк Де Турк* е известен в Европа и България обучител с повече от 22 години опит като личен треньор на мениджъри (coach), и мениджър. Марк е водил семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Марк лично е обучавал и помогнал на над 800 водещи компании в Европа и на повече от 4000 правителствени служители и бизнес лидери да бъдат по-успешни и резултатни в своята дейност. *Обучението ще се проведе на английски език с осигурен превод на български. Научете нови методи за създаване на син океан, вместо да плувате в кървавия червен океан, пълен с акули! ЗАПИШЕТЕ СЕ СЕГА!

Лектори

Марк Де Турк
Марк Де Турк

Марк Де Турк е известен международен обучител и коуч с повече от 22 години опит. Водил е семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Помогнал е на над 800 компании да подобрят своята организация, продажби и маркетинг стратегия, така че мениджърите да бъдат по-свободни и служителите да работят по-ефективно.

Коментари

Популярни обучения