Курс за капитани - управлявай своя живот -life-coaching тренинг

Включете се в тренинга, ако искате за един ден да направите сериозен скок в разбирането на собствения ви живот и силите, които го задвижват. Ние ви обещаваме безопасно и приятно плаване!

За да можете да поемете управлението на собствения си живот и да го направлявате в най-добрата за вас посока, първо трябва да поемете отговорността за себе си и живота си и да се освободите от навика да прехвърляте вината на външни обстоятелства и хора. Направете своята регистрацията оттук: https://mcentersz.com/coaching-course-for-captains/ В еднодневния тренинг “Курс за капитани” ще развиваме уменията, от които имате нужда за това, а именно: - Да опознаете СВОИТЕ ценности и нужди - Да формулирате ясно своите цели и желания - Да се фокусирате върху силните си страни - Да се освобождавате постепенно от неефективните ви модели за справяне със задачите - Да се научите да вземате истински добри решения - Да се научите да търсите и давате помощ от другите Посочената цена е валидна до 25.02.2019г.! При регистрация от 26.02.2019 до 10.03.2019г. цената е 220лв. При регистрация от 11.03.2019г. до 16.03.2019г. цената е 305лв.

Лектори

Росен Рашков
Росен Рашков

Росен е професионален ICF коуч и треньор по социални умения. Неговата цел е да подкрепи професионалното и лично развитие на своите клиенти чрез богат арсенал от коучинг техники и инструменти. Той е с над 15 години опит в създаване и развитие на успешни търговски екипи. Росен е автор на рубрика в списание „Човешки ресурси”, както и на собствен блог, посветен на изследване и развитие на социалните умения.

Диана Господинова
Диана Господинова

Диана е дипломиран коуч, сертифициран ТЕС практик и консултант по мениджмънт и помага на своите клиенти да постигат резултатите, които искат, чрез повишаване на личната си ефективност. Тя е с 15 години опит като консултант по мениджмънт в малки и средни фирми и е създател и лектор на множество онлайн обучения и тренинги в областта на мениджмънта и емоционалната интелигентност.

Коментари

Популярни обучения