Как да живеем с деца и как да ги възпитаваме?

Как да живеем с деца и как да ги възпитаваме? Да живеем с деца, но как? Какво да направим, така че да имат правилно емоционално развитие?

Как да живеем с деца и как да ги възпитаваме? Да живеем с деца, но как? Какво да направим, така че да имат правилно емоционално развитие? Как да ги възпитаваме, така че да не са разглезени и да отстояват мнението си? По-добре ли е да се даде на децата пълна свобода? Или напротив, да се използва строга дисциплина? Да ги контролираме ли или не? Къде са границите? Това са много уместни въпроси, на които ще дадем отговор! Нещо може да се направи! Запишете се за обучението СЕГА! Кога: 22.05.2019 (сряда), 18:30-20:30 Къде: кв. Лозенец, ул. Цветна Градина 39 Цена: 60лв с включено ДДС Цената включва видео от обучението и материали Програма: Инструмент, основен за всички взаимоотношения, всички дейности и със сигурност, когато прекарвате време с децата си. Той ви помага да използвате присъствието си пред тях, за да бъдете достъпни за детето. Кои правила се прилагат спрямо поведението на детето; За само-детерминизъм на детето, значение и как да го постигнем; Реакции и възпитание относно притежанията на детето; Кога да прекъснем свободата на детето и да се намесим? Как да дадем на детето стабилност и увереност, така че да се чувства, като част от семейството? Обучител: Моник де Клерк*. Моник е от Белгия и е международен обучител с 30-годишен опит в обученията на семейства и деца. През годините тя е водила обучения на стотици семейства на теми като разбирателство, комуникация, образование, превенция на наркотични зависимости, а от скоро и за любовта. *Осигурен е превод от английски на български език. Разберете как да възпитавате детето си пълноценно! Запишете се сега! https://freeboss.bg/event/как-да-възпитаваме-деца/

Лектори

Моник Де Клерк
Моник Де Клерк

Моник е от Белгия и е международен обучител с 30-годишен опит в обученията на семейства и деца. През годините тя е водила обучения на стотици семейства на теми като разбирателство, комуникация, образование, превенция на наркотични зависимости и от скоро и за любовта.

Коментари

Популярни обучения