Безплатен семинар: "Защо да стана QA специалист?"

Включете се в безплатния семинар "Защо да стана QA специалист?", организиран от UAcademy. Научете всичко за софтуерното тестване и началото на успешната си кариера!

Искате ли да станете част от най-бързо развиващата се индустрия сега? Работата на QA специалиста е вълнуваща и може да предложи повече, отколкото очаквате. На семинара ще се запознаете с основните отговорности, както и с най-лесния път за професионална реализация самостоятелно или като част от екип. Ще имате възможността да научите всичко за софтуерното тестване и да зададете Вашите въпроси към Румен Банов - специалист с 20-годишен опит в тестването на програмни продукти, ръководител на проекти в софтуерната индустрия от 12 години и преподавател по софтуерно тестване от 11 години, хоноруван преподавател в СУ, ФМИ, лектор на БАСТ и ASE, обучил над 1700 курсисти по софтуерно тестване у нас. Теми в настоящия семинар: Софтуерният проект облизо. Какво представлява софтуерното тестване? Защо е важно качеството на софтуера? Къде е реалното място на QA специалиста? Откъде да започна? Представяне на предстоящия курс по софтуерно тестване към академията.

Лектори

Румен Банов
Румен Банов

Професионален опит: 20 години професионален опит в тестването на програмни продукти; 12 години професионален опит като ръководител проекти в софтуерната индустрия; 11 години обучител по софтуерно тестване по различни програми и за различни нива (ниво за начинаещи и напреднали); 9 години хоноруван преподавател в СУ – ФМИ – курс Управление на качеството; Презентатор на събития на БАСТ и ASE Обучил над 1700 специалисти по софтуерно тестване у нас Сертификати: ISTQB Certified Tester Foundation Level ISTQB Certified Tester Advanced Level Functional Tester ISTQB Certified Tester Advanced Level Technical Tester ISTQB Certified Tester Advanced Level Test Manager

Коментари

Популярни обучения

Курс Swift

София, 26 фев, 2019