9 тайни за нарастващи продажби

Скъпи приятели, Всеки търговец иска да постига месечните си цели. Всеки мениджър иска екипът му непрекъснато да расте, да се развива и да надхвърля месечните и годишните цели и очаквания!

9 тайни за нарастващи продажби Научете се как да сърфирате по вълната към успеха Скъпи приятели, Всеки търговец иска да постига месечните си цели. Всеки мениджър иска екипът му непрекъснато да расте, да се развива и да надхвърля месечните и годишните цели и очаквания! Ако Вие: Искате да изградите атмосфера на взаимно доверие и мотивация във Вашата фирма, докато в същото време резултатите Ви вървят все по-нагоре Се интересувате от това как бизнес етиката влияе на печалбата и потенциала на една организация Искате да помогнете на хората Ви да повишат резултатите си Срещате трудности да обясните на служителите си защо едно нещо е правилно, а друго е грешно Не искате да се примирявате с неспазването на приетите правила във Вашата фирма Не знаете как да се справите със съмненията, които имате Искате да имате ясен план с конкретни стъпки, чрез които продажбите и бизнеса Ви да не спират да се разрастват Тогава този семинар е за Вас! Нещо може да се направи! Запишете се СЕГА! За повече информация и регистрация – 02/9623984 Кога: 20.12.2018 от 10 до 18 часа Къде: Best Western Premier Hotel Цена: 350лв без ДДС (цената включва две кафе паузи, обяд, материали, видео и презентация от обучението) ОТСТЪПКА за записване до 17.12.2018г- 290лв без ДДС КРАЕН РЕЗУЛТАТ: ще имате ясен план за стъпките, които трябва да предприемете, за да увеличавате стабилно вашите продажби. Това е третото от трилогията обучения, насочени към наемането, мотивацията, постигането на резултати и управлението на търгосвски екипи! Програма: Въведение Основните пориви за оцеляване Оцеляване по динамиките Разрушаване по динамиките 6 формули, чрез които, в зависимост от резултатите, да обърнете всеки низходящ резултат и да го направите възходящ, възходящия да подсилите, за да имате ясен план, с точни стъки, чрез които да се разрастнете. * Участниците в целодневния семинар получават сертификат за успешно преминат курс по „Ефективни продажби” по стандарт на Модел на Административно Ноу-Хау и Хъбърд Мениджмънт Система, по които работят над 120 000 компании в цял свят (най-големите от които Cisco Systems, HP, Toyota, Nissan, Asseptica, IMS и други). ** С цел двойно въздействие всички обучения на ИДЕАс се водят на български и английски език *** Семинарът е изцяло практически насочен и още на следващия ден можете да започнете да прилагате получените инструменти, за това съветваме да има поне по двама души от една фирма. Нещо може да се направи! Разберете как етиката може да Ви донесе успех! Запишете се СЕГА! http://freeboss.bg/event/9-тайни-за-нарастващи-продажби/

Лектори

Марк Де Турк
Марк Де Турк

Марк Де Турк е известен международен обучител и коуч с повече от 22 години опит. Водил е семинари за топ-мениджъри и лидери в цяла Европа, Азия, Северна и Южна Америка. Помогнал е на над 800 компании да подобрят своята организация, продажби и маркетинг стратегия, така че мениджърите да бъдат по-свободни и служителите да работят по-ефективно.

Коментари

Популярни обучения

Ефективен екип

София, 11 ное, 2018