Дигитален Маркетинг с Кауза 2018

Заповядайте на нашия благотворителен семинар с кауза! Всички събрани средства от събитието ще бъдат дарени за лечението на близначетата Божи и Марти. Повече за каузата научете тук: https://www.youtube.com/watch?v=rvlO-CKE_JY.

ЗА СЪБИТИЕТО: Нашият екип, съставен от опитни специалисти, старателно подготви за вас обучение, в което подбра новостите и добрите практики в дигиталния сегмент на маркетинга. Придобитите знания ще ви помогнат в подобряване на възвръщаемостта на инвестициите ви и ще подобрят значително позициите на вашите реклами. В рамките на семинара ще ви бъдат представени наши авторски методики на обучение и управление в областта на: ✔ Пърформънс маркетинга; ✔ Conversion Rate Optimisation /CRO/; ✔ Социалните медии; ✔ Рекламиране в социалните мрежи и Google; ✔ Добри техники в анализа и оптимизацията на рекламни акаунти и кампании с помощта на Google Analytics и CRO. Повече за събитието и за начина на регистрация вижте тук: https://advertisebg.com/seminars/seminar9/

Лектори

Александър Георгиев
Александър Георгиев

Основател на Advertise – водещата агенция за онлайн маркетинг и сертифициран Google Trainer. Александър се занимава с интернет маркетинг и търговия от 2002 година. Той консултира някои от най-големите брандове на българския пазар, като: Plesio, Hormann, Konica Minolta, Mazda, Generous Auto, Prista Oil, Domko, Borika Bank Service, Zora и др. за техните интернет маркетинг стратегии. Александър се специализира в маркетинг за търсачки и има множество участия в семинари по темата.

Йоанна Карамфилова
Йоанна Карамфилова

Йоанна е Google Ads специалист с опит в разработването и управлението на дигитални кампании за брандове в разнообразни сектори в страната и чужбина. Тя е сертифициран специалист за Search, Display, Video и Mobile мрежите на Google Ads. В работата си постига успехи по възвръщаемост на инвестициите на клиентите си.

Марина Кушева
Марина Кушева

Марина заема позицията Google Ads Specialist. Благодарение на обучението ѝ по магистратура в областта на маркетинга и засиления ѝ интерес към дигиталния маркетинг, тя успешно управлява рекламни кампании, следи за тяхната ефективност и изготвя подробни анализи за постигнатите резултатите. Марина е сертифициран Google Ads Specialist и успява да разреши казуси, възникнали в процеса на работа, както и подробно да отговори на разнообразни запитвания от страна на клиентите.

Аня Йорданова
Аня Йорданова

Аня е специалист Социални медии и се занимава с изготвянето, менажирането и анализа на реклaмните кампании в платформите Facebook, Instagram и LinkedIn. В работата си Аня адаптира новостите в рекламните формати, за да създаде пълноценна връзка между брандовете и тяхната аудитория.

Гергана Георгиева
Гергана Георгиева

Специалист социални медии в Advertise. Гергана има богат опит със създаването на съдържание за социалните мрежи, както за големи брандове, така и за малкия и среден бизнес. Намира за вдъхновяваща работата със социалните платформи на Facebook и Instagram.

Коментари

Популярни обучения