Академия Респонса
ПРАВО-HR 5&6 – BEST SELLER: Сключване, изменение и прекратяване на трудов договор
240.00 лв. с ДДС
до 24-01-2018

ПРАВО-HR 5&6 – BEST SELLER: Сключване, изменение и прекратяване на трудов договор


25-01-2018 до 26-01-2018 09:00

+ 359 88 2272125
Моля, споменете Seminari365.com!

Лектори: Иван Нейков, адв. Светлана Нейкова

Това е:

  • Най-високо оцененият ни курс от серия „ПРАВО & Човешки ресурси“.
  • Сред най-посещаваните и най-често поръчван за вътрешнофирмено обучение.
  • С най-висока оценка на удовлетвореност.
  • Курсът, на който над 90% от участниците са дошли по препоръка от друг участник.
  • Курсът, на който идват от действащи адвокати до току-що завършили студенти по право.

Какво съдържа курсът?

Ще сключим най-успешния трудов договор, ще променим настоящите за да ги направим още по-добри, и накрая ще уволним всички притеснения, които имате при прекратяването им.

Ще изпозлваме различни подходи и методи за усвояване и запомняне на различните методи и практики.

Колко пъти ви се е случвало да се злоупотребява с договорите, които сами сте написали? А колко пъти сте изпитвали притеснения, че ще ощетите предприятието или служителите при сключването или прекратяването на трудовото правоотношение, заради използван неработещ начин и неподходяща съдебна практика? Ами, всички тези заплетени казуси, в стил параграф 22?… Колко пъти сте съжалявали, че сте допуснали развитие, ощетяващо интересите ви заради пропуск или не достатъчно опитен екип?

Заповядайте на НАЙ-ДОБРИЯТ ни интензивен курс от СЕРИЯ ПРАВО, за да се запознаете с промените в Кодекса на труда,  добрите практики и всички възможности, които българското и европейско законодателство предоставя за справяне с трудни и заплетени казуси.

Пригответе се да разберете как мислят адвокатите и защо когато сте стигнали до задънена улица те винаги намират изход. Позволете си да си отворите законовите вратички, известни на малцина.Запознайте се с най-добрите и изпитани практики!

Какво ще получите допълнително?

В рамките на курса предвиждаме широки възможности за персонални консултации и въпроси към лектора на обучението, тъй като групите ще бъдат ограничени. По този начин получавате експертния коментар на г-н Иван Нейков относно казусите от практиката на Вашата организация!

Какво включват учебните материали?

Учебните материали са включени в пакет „Стандарт“ и „Бизнес“. Включват богато съдържание полезни примерни документи, договори, заповедени, молби, правилници и образци,  подготвени от лектора (на хартиен и електронен носител), както и актуалната нормативна база.

За кого е подходящ курса?
Този курс е наш BEST SELLER и е подходящ за хора, които искат или вече се занимават с управление на човеш ресурси  – мениджъри, експерти и специалисти в областта на управлението на човешките ресурси, юристи, адвокати, счетоводители, които се занимават с тази материя, управители на разрастващ се бизнес, както и всички, чиято работа е свързана с управлението на човешките ресурси.

Адрес: София хотел Експо
comments powered by Disqus