Академия Респонса
ПРАВО-HR 8 – Трудови задължения, дисциплинарна и имуществена отговорност на служителите и работницит
150.00 лв. с ДДС
до 02-11-2017

ПРАВО-HR 8 – Трудови задължения, дисциплинарна и имуществена отговорност на служителите и работницит


03-11-2017 до 03-11-2017 09:00

+ 359 88 2272125
Моля, споменете Seminari365.com!

Лектори: Иван Нейков

Курсът е ценен за всички мениджъри и експерти по управление на човешките ресурси, които искат прецизно и законосъобразно да се спазват трудовата дисциплина, да се избягват дисциплинарните нарушения и наказания, но дори и това да се случи да бъдат готови да приложат законовите и вътрешнофирмените разпоредби.

Какво ще съдържа курсът?

Ще се разгедат трудовите задължения, трудовата дисциплина, дисциплинарни нарушения и наказания, имуществена отговорност – процедури, документи и реализация; възможностите да разширявате задълженията на служителите.

Какво ще получите допълнително?
В рамките на курса предвиждаме широки възможности за персонални консултации и въпроси към лектора на обучението, тъй като групите ще бъдат ограничени. По този начин получавате експертния коментар на г-н Иван Нейков относно казусите от практиката на Вашата организация!

Какво включват учебните материали?
Учебните материали са включени в пакет „Стандарт“ и пакет „Бизнес“. Включват богато съдържание полезни примерни документи и образци,  подготвени от лектора (на хартиен и електронен носител), както и актуалната нормативна база.

За кого е подходящ курса?
Този курс е подходящ за хора, които се занимават с управление на човешки ресурси  – мениджъри, експерти и специалисти в областта на управлението на човешките ресурси, счетоводители, които се занимават с тази материя, управители на разрастващ се бизнес, както и всички, чиято работа е свързана с управлението на човешките ресурси.

Адрес: София хотел Експо
comments powered by Disqus