Академия Респонса
ПРАВО-HR 7 – Работно време & работа от разстояние, почивки и отпуски. Възможности на работодателя за
150.00 лв. с ДДС
до 01-11-2017

ПРАВО-HR 7 – Работно време & работа от разстояние, почивки и отпуски. Възможности на работодателя за


02-11-2017 до 02-11-2017 09:00

+ 359 88 2272125
Моля, споменете Seminari365.com!

Лектори: Иван Нейков

Компетентното управление на човешките ресурси на предприятието, базирано на знание и опит е едно от основните предизвикателства пред мениджърите в настоящите социално-икономически условия. Именно работното време е едно от условията, които стават все по-гъвкави и това ще бъде акцентът ни в това обучение.

Какво ще съдържа курсът?
Курсът е изцяло практически и слага акцент върху широките възможности на работодателя при използване на различните видове работно време, както и процедурите при ползване на почивки и отпуски. Често с няколко промени в режима на работата се наблюдават много положителни изменения както за работодателите, така и за служителите.

Знаем добре, колко ценно е времето на всеки работодател и затова събрахме за Вас информацията на едно място. Ще разгледаме:

  • Кои са неизползваните модели за организация на работното време?
  • Какви са ползите за предприятието от въвеждане на гъвкави режими?
  • Кои са новите и неизползвани форми на полагане на труд?
  • Какви са процедурите при различните видове отпуски, които трябва да спазваме?
  • Кои са вътрешните актове, късаещи работното време, почивките и отпуските?
  • Какви са предизвикателствата при работа от разстояние – дистанционна работа, home office, телеуъркинг, надомна и т.н.
  • Кои са новите моменти в договорите за дистанционна работа – здраве и безопасност, работно време, задължения и отговорност?

Какво ще получите допълнително?

В рамките на курса предвиждаме широки възможности за персонални консултации и въпроси към лектора на обучението, тъй като групите ще бъдат ограничени. По този начин получавате експертния коментар на г-н Иван Нейков относно казусите от практиката на Вашата организация!

Какво включват учебните материали?
Учебните материали са включени в пакет „Стандарт“. Включват богато съдържание полезни примерни документи и образци,  подготвени от лектора (на хартиен и електронен носител), както и актуалната нормативна база (тя е предоставена само на диск).

За кого е подходящ курса?
Курсът е подходящ за мениджъри, тийм лидери, експерти и специалисти в областта на управлението на човешките ресурси, счетоводители, които се занимават с тази материя, управители на разрастващ се бизнес, както и всички, чиято работа е свързана с управлението на човешките ресурси.

Адрес: София хотел Експо
comments powered by Disqus