Technology4Business
0.00 лв. с ДДС
до 00-00-0000

Technology4Business


17-10-2017 до 19-10-2017


Моля, споменете Seminari365.com!

Technology4Business е събитие, което е посветено на технологиите и тяхното приложение в бизнеса. Technology4Business е с уникален за страната формат и има за цел да представи нова визия за използването на последните технологии и как те са фактор за внедряване на иновации, подобряване ефективността на бизнеса, устойчивостта и търговските успехи.

 

Тази година Technology4Business е с фокус "Кибер сигурност", като събитието ще се проведе под мотото "D_Megatrend Edition", определено от глобалната тенденция за Дигитализация.

 

Събитието е предназначено е за ръководители от бизнеса и държавния сектор, като обхваща нуждите на всички браншове в страната. Темите са подходящи за представители както на корпоративния сегмент, така и за ръководители на малки и средни предприятия.

 

Technology4Business ще се проведе в периода 17-19 октомври.


Участието в събитието е безплатно за ръководители от сферата на бизнеса и държавния сектор след регистрация и одобрение. Необходимо е да се регистрирате в on-line платформата тук. Предлагат се и ограничен брой билети срещу заплащане.

Адрес: София
comments powered by Disqus