Международна компютърна академия IT STEP
HR in IT Meetup. Месечна среща на HR специалисти в IT
0.00 лв. с ДДС
до 27-07-2017

HR in IT Meetup. Месечна среща на HR специалисти в IT


27-07-2017 до 27-07-2017 17:30

0899 945 847
Моля, споменете Seminari365.com!

Каним всички, които искат да са в крак с тенденциите в сферата на човешките ресурси, на ежемесечната среща-дискусия на HR специалисти и рекрутъри в IT сферата, HR in IT meetup. Тя ще се проведе на 27-ти юли от 17:30ч. на бул. Александър Стамболийски 55, етаж 5, с любезен домакин Международна компютърна академия IT STEP.

 

На юнската HR среща дискутирахме обширните теми за етиката на подбора и обученията за служителите. Изтъкнахме колко е важно честно отношение към кандидатите, както и на обратната връзка в процеса на подбор. Споделихме добри практики като "Bench position" и насърчаване на експертите в компанията да предават опита си чрез вътрешни обучения или кратки петъчни презентации.

 

В продължение на тези теми на HR in IT срещата през юли ще разговаряме за работодателската марка: как се изгражда и поддържа такава от гледната точка на отдел “Човешки ресурси”.

 

На събитието ще имате възможността да обмените опит, полезни практики и идеи с други специалисти. И разбира се ще изградите нови контакти.

 

Регистрирайте се безплатно тук:  http://itstep.bg/news-bg/hr-in-it-meetup-july/

 

Очакваме Ви!


 

Адрес: София бул. Александър Стамболийски 55, етаж 7
comments powered by Disqus