Д-р Елисавета Веселинова Павлова
Практични Онлайн Семинари–Уебинари в Здравословно-Интуитивно Хранене
400.00 лв. с ДДС
до 14-06-2017

Практични Онлайн Семинари–Уебинари в Здравословно-Интуитивно Хранене


09-05-2017 до 15-08-2017 15.06
Изтегли програма
Изтегли боршура

+359897621607
Моля, споменете Seminari365.com!

Лектори: Д-р Елисавета Павлова

 

НОВИ-Практични Онлайн Семинари – Уебинари в Здравословно-Интуитивно Хранене

 

Тези УЕБИНАРИ  се предлагат за първи път в България. Практични Тренинги-Онлайн в подход на хранене, УСПЕШНО ДОКАЗАЛ ЕФЕКТИВНОСТТА СИ – научно доказан в света с над 40 изследвания. 

 

Уебинарите в Подхода „Интуитивно Хранене“ представлявават практично ръководство целящо да помогне на курсистите: 

 

 1. Да се освободят от Хроничните Диети, Обсебващите Мисли за Храна и Йо-Йо Ефекта
 2. Да се освободят от Емоционалното Хранене и Неконтролираното Преяждане
 3. Да се помирят с храната и да се наслаждават на всичко което обичат да хапват
 4. Да Редуцират/Нормализират Теглото си и да го поддържат в индивидуалната за тях норма
 5. Да си възвърнат естествения баланс и контрол във връзката между тяло-храна-разум

 

 • Тези уебинари са съставени в нисък % от  мини лекции- само есенцията на всеки от принципите за Инуитивно Хранене и основно включващи провокиращи мисълта и емоциите, както и ефективно помагащи за промяна в поведението упражнения.
 • Тези  практични тренинги ще доведат до пълна и трайна  свобода във  курсистите от обсебването с мисли и дейности за тяло, тегло, отслабване,  храна и хранене.   
 • Те  ще помогнат на участниците да се научат да разпознават сигналите на собственото си тяло и да предизвикат нарушените мисли и чувства относно храна и тяло, като ги реконструират наново в посока хармония между храна-разум и тяло. 
 • По този начин участниците в уебинарите ще успеят да задълбочат връзката със телата си и да заздравят напълно  взаимоотношенията си с храната.
 • От опасностите от диетите и циклите в теглото до изучаването на уважение към тялото, тези семинари ще тренират участниците не „какво“ но ‚защо“ и ‚как“ да се хранят мислейки здравословно относно храната и приемайки себе си.
 • Практиките в курса ще доведат до възстановяване от емоционалното, преяждащо или стресово хранене и срама към собственото тяло и ще отведат участниците към сигурното здравословно място, което са познавали като деца , преди мечтите за щастие чрез отслабване да доведе до загуба на пътя им към истинските цели.
 • Това потенциално плашещо пътуване ще бъде превърнато във практично и приятно пътешествие- стъпка по стъпка, подпомогнато от д-р Елисавета Павлова, която е психолог- консултант,  единственият лицензиран  към Международната асоциация за професионалисти при хранителни нарушения IAEDP специалист в България, както и първият професионален сертифициран консултант в Подхода „Интуитивно Хранене“ у нас към Американската организация IE- Professionals.  

 

Във връзка с  участието на Асоциация УНИКАЛ в Инициативата на FOOD REVOLUTION по радио FM+ се предлага 20% отстъпка (от  500 лв.) при заплащане на цялата такса  или финално 400 лв. за общо 20 Уебинари или с 10% отстъпка с 2 месечна разсрочена такса  от по 225 лв. всяка при записване от 9 до 20 Май. Начало на Практичните семинари – 1 Юни! 

 

 За записване, изпратете имейл на: bia.unikal@gmail.com

Адрес: - ОНЛАЙН ОБУЧЕНИЕ http://bia-unikal.org Онлайн-посредством Обучителна онлайн платформа
comments powered by Disqus