Агенция Кариера ООД
Дистанционен курс по Маркетинг мениджмънт
358.00 лв. с ДДС
до 17-11-2017

Дистанционен курс по Маркетинг мениджмънт


20-11-2017 до 20-12-2017

02/4266720, +359 888 00 69 60
Моля, споменете Seminari365.com!

За всички, които имат желание за допълнителна квалификация, но нямат възможност да отделят време за присъствени курсове, специално разработеният дистанционен курс по Маркетинг и бранд мениджмънт, предоставя пълна подкрепа от преподавател по време на целия курс и международен сертификат!

1st Business Cetificate Bulgaria гарантира професионално обучение, съобразено изцяло с Вашето ежедневие. Без ограничения в достъпа и крайни срокове за завършване!
Обучението „Маркетинг и бранд мениджмънт” предоставя основополагащи знания за всички, които са решили да работят в сферата на маркетинг услугите.

Основни теми, застъпени в обучението:

 Основни характеристики на маркетинга;
 Консуматорското поведение;
 Определяне на пазарни сегменти и избор на целеви пазари;
 Пазарните проучвания като информационен източник;
 Инструменти на Маркетинга;
 Ценова политика и умения за договаряне;
 Дистрибуционна политика;
 Канали за комуникация;
 Управление на услугите;
 Маркетингов план. Стратегии на меркетинговия микс.1st Business Certificate са бизнес обучения за повишаване на квалификацията, разработени от преподавателски екип на Виенския икономически университет.
Обученията на 1st Business Certificate са сертифицирани от TÜV и дават универсални, стандартизирани теоретични и практически познания. 


Повече информация относно пълната програма на обучението, както и въпроси за протичането на курса, можете да се обърнете към нас на телефон: +359 888 00 6960 или на имейл: office@1bc.bg. Очакваме Ви!

comments powered by Disqus