OnTarget
Цялостен курс “Визуално програмиране за деца”
995.00 лв. с ДДС
до 23-07-2018

Цялостен курс “Визуално програмиране за деца”


25-07-2018 до 25-09-2018

02/9589965
Моля, споменете Seminari365.com!

През септември месец стартира курс предназначен за малчугани на възраст между 7 и 14 години, които ще преминат през 5-степенно обучение по програмиране.

 

Курсът “Визуално програмиране за деца” се характеризира с многообразие от интерактивни образователни занимания чрез които децата да придобият умения и знания за създаване на собствени герои и анимации, които те самите ще програмират. Ще се научат на различни техники в изграждането и развитието на игри изцяло базирани на тяхното въображение.

 

Курсът се състои от пет отделни нива. Всяко едно надгражда познанията от предишното и дава възможност на децата да развият максимално идентичността си и познанията си по програмиране. Нивата са съобразени с тяхната възраст, степен на развитие и желан краен резултат.

 

I-во ниво: “Първи стъпки в Програмирането” – има за цел да научи подрастващите да програмират основни движения и анимация.

 

II-ро ниво: “Основни концепции в програмирането” – има за цел да научи децата да създават герои с анимация, както и да програмират специални ефекти.

 

III-то ниво: “Въведение в Програмирането” – децата придобиват умения да контролират героя чрез съобщения, а също така да дефинират и използват функции с параметър.

 

IV-то ниво – “Приключения в Програмирането” – в това ниво се изграждат умения у подрастващите да програмират алгоритми със сложна логика, както и да създават различни поведения на отделните герои. Развива способностите на децата да създават комплексна игра с много нива.

 

V-то ниво – “Проектиране на платформа” – след успешното преминаване на последното ниво, децата ще демонстрират отлична степен на владеене на концепции и умения за програмиране. Бъдещите програмисти придобиват способност да създават “безкрайни” игри, в които създадените герои крият много действия и движения.

 

Ще очакваме всички деца, които проявяват интерес към необятния свят на програмирането да станат част от курсът “Визуално програмиране за деца“.

 

Пакетна цена за петте нива 995 лв. за записване и плащане до 30.08.2018 вместо 1260 лв.

 

Свържете се с нас за повече информация на nadia@ontarget.bg или на 0894 772258.

Адрес: София
comments powered by Disqus