BEIED Bulgaria
Практически уъркшоп
110.00 лв. с ДДС
до 10-07-2018

Практически уъркшоп " RestArt " Изкуството в бизнеса !


18-07-2018 до 18-07-2018 13:00 - 18:00


Да рестАРТираме с настроение!

 

” Management is, above all, a practice where art, science, and craft meet.” Henry Mintzberg


Практики, техники и опит от сценичното изкуство. Упражнения, групови игри, симулации. Инструменти за развитие на личностни и комуникационни умения. Методи, приложими в бизнеса!

В обучението, изцяло изградено на базата на упражнения и игри, не само се постига освобождаване и самоувереност, но се акумулира и мотивация за успех. Рестартираме ума, зареждаме екипа с нова енергия.

 

Както и актьорите на сцената,  мениджърите са под напрежение и в непрекъсната комуникация. В мениджмънта има много творчество - изкуството да си креативен, да работиш успешно с различни клиенти, колеги, да си лидер в екипа и да му се доверяваш. Да си концентриран, да умееш спокойно да представиш себе си и компанията при публични изяви, да излизаш извън рамката.

Върху тези теми ще работим на откритото ни обучение.

 

 

 • Игри и упражнения за развиване на креативността
 • Упражнения за доверие и екипност
 • Упражнения за усъвършенстване комуникация в група
 • Упражнения за концентрация и владеене на тялото
 • Упражнения за лидерство
 • Упражнения за представяне пред публика
 • Приятна атмосфера сред приятели
 • Излизане от рамката и откриване на нови таланти
 • Идеална възможност за сплотяване на екипа
 • Почивка и презареждане за ново начало ...

 

 

Водещи упражненията:


Яна Кузова  - Актриса. Носителка на награда Аскеер за поддържаща  женска роля в спектакъла "Къщата на Гнева". Богат театрален опит с водещи роли и участия на международни театрални фестивали и сцени. Шест години е част от трупата на театър ”Възраждане”. Професионален опит във водещите медии. Играе в сериала “ Забранена любов ” на NOVA TV. Още като дете е водеща на тиййн предаването “ Клип Купон” на БНТ, част е от актьорския състав на сериала “Връзки” по TV7, водеща на “AutoMotorShow” по bTV. Нейният глас е част от българските аудио книги. Има опит в прочита на световни бестселъри ,съвременни български автори и др. В киното е работила с режисьори като Камен Калев, Съни Сънински, Димитър Шарков ,Тодор Чапкънов и др. Първата й роля в американска продукция й дава възможността да си партнира с Христо Шопов, Stephan Rea и Bruce Payne. Зад гърба си има безброй участия в музикални клипове, реклами на Каменица, Банка ДСК, Арлет Stars, Beefeater Fashion Show, Tommi и др.

Яна има голям опит като водеща на множество официални събития, модни ревюта,събития на големи фирми, частни партита, откриване на пътни участъци, презентиране на нови продукти, ежегодните награди на столична община и много др.

Харизматична и позитивна, Яна има опит и умения в комуникацията с различни характери. Упражненията и подготовката за сценични и екранни изяви , които професионалистите практикуват, помагат и в бизнеса и социалните ни ангажименти, учейки ни на полезни умения. Яна е провеждала фирмени занимания с практически задачи , радващи се на отличен успех.

 

Пепа Василева, МВА. Управляващ Директор на BEIED България.  С образование по Маркетинг и Магистратура по Бизнес Администрация , Пепа вече близо 20 години работи за новаторски продукти и стартиращи компании. След няколко години като мениджър Маркетинг в Classic Fm и Jazz Fm, се присъединява към екипа на Distance Learning Center - представител на City University - Seattle.

Работи за маркетинга на програмите у нас и разработването на нови продукти и услуги. С BEIED e от 2004та година, грижейки се за създаването на сертификатни програми, вътрешно фирмени обучения, семинари и индивидуални консултация. Самата тя участва като трейнър. Доброто познаване на бизнес администрацията и нуждите на компаниите и техните екипи, както и качествата й на добър комуникатор и организатор, са комбинацията, която се радва на успешни обучения и постоянни клиенти.

За работата си тя споделя " Най-хубавото от всичко е възможността да творя идеи и проекти с клиенти, лектори и партньори - хора с буден ум и търсещ дух. Те дават надежда , оптимизъм, карат ме да вървя напред ".

 

Поради интерактивността на упражненията групите са малки. При запълване на местата регистрацията се затваря.

 

Редовна такса : 110 лева

Такса Алумни / за участници в предишни програми на BEIED / - 80 лева


Записването става на адрес : https://goo.gl/forms/kznQ5JCwPFFTJ1MS2

 • Ще получите потвърждение
 • Гарантират се само регистрации в срок.
 • Неявявания не се възстановяват. Регистрацията може да се прехвърли на друг служител.
 • Таксата се превежда в посочената в проформа фактура банкова сметка

 

Адрес: София
comments powered by Disqus