Supply Chain Ltd
Планиране на нов продукт
480.00 лв. с ДДС
до 25-05-2018

Планиране на нов продукт


01-06-2018 до 01-06-2018 10.00 - 17.00

+359886277735
Моля, споменете Seminari365.com!

Лектори: Павлина Цветанова

Каним ви на интерактивно практически насочено обучение

Планиране на нов продукт

от Модул III от Тренировъчните школи за производство и верига за доставки

 

Теми:

Етапи на планиране, тестване и пускане на нов продукт. Планиране при аутсорсинг на част от дейността. Планиране при пълен аутсорсинг на дейността. Често срещани грешки. Причини за провал на планирани дейности и производства. Препятствия пред продажбите. Ефект на камшика. Жизнен цикъл на продуктите. Връзка между продажби и производство. Връзка между продажби и запаси. Управление на остарели продукти и опаковки.

 

Подробна програма:

  1. Етапи на планиране, тестване и пускане на нов продукт. Планиране при аутсорсинг на част от дейността. Планиране при пълен аутсорсинг на дейността. Често срещани грешки. Причини за провал на планирани дейности и производства.
  2. Препятствия пред продажбите. Ефект на камшика. Жизнен цикъл на продуктите. Връзка между продажби и производство. Връзка между продажби и запаси. Управление на остарели продукти и опаковки. Идентифициране на загубите на ресурси по веригата.
  3. Работа в екип и комуникации. Вътрешна и външна среда на екипа. Основни проблеми при работа в екип и начини за подобряване на комуникацията в екипа. Конфиденциалност и работна среда.

 

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 400 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.

Адрес: София
comments powered by Disqus