ПЪТешествие навътре към себе си
25.00 лв. с ДДС
до 16-04-2018

ПЪТешествие навътре към себе си


17-04-2018 до 17-04-2018 18.30 - 20.00


Моля, споменете Seminari365.com!

Лектори: Кремена Дачова

             Успехът се корени в това ТИ САМ ДА ИМАШ КОНТРОЛ над това, което мислиш, над това, което казваш, над това, което правиш! Всичко следващо ще е логична последователност  от предишното.

            В ЖИВОТА НИ ДЕЙСТВА ЛОГИЧНОСТ! Всичко, което се случва днес има своята причина в случилото се вчера, онзи ден и преди,…. всичко, което ще ми се случи утре ще бъде резултат от мисленото, казаното и направеното от мен – днес! 
           ДНЕС, ТУК И СЕГА, АЗ ТВОРЯ СВОЯТА ЖИЗНЕНА РЕАЛНОСТ! За да изразиш своя АЗ е нужно да го познаваш. За да го познаваш е нужно постоянно да го преоткриваш, развиваш и осъзнаваш.

           „ПЪТЕШЕСТВИЕ НАВЪТРЕ КЪМ СЕБЕ СИ“ фокусира вниманието ви върху вашият личен потенциал, за неговото изразяване и разгръщане, за неговото развиване. Перспективата АЗ СЪМ е началото на всичко, което визираме в  АЗ – Мога. Ще развием умението си в АЗ – Мога посредством опознаване на самия себе си!
Ще положим началото…..за да си припомним, че всеки път се изминава с поредица от крачки и най-важна от тях е първата крачка!

 

         – Как преминава нашият семинар?
Учим се чрез преживяване. Заявяваме това, което можем като го правим. Изработваме умения да се доверяваме на невербалните си усещания. Изработваме логаритъм за управление на приоритетите и времето си. Планираме случващото се в живота ни. Поемаме контрол над случващото се като отнемаме правото на да подрежда живота ни. Концентрираме ума си. Фокусираме силата си. Насочваме я в избраната от нас посока. Постигаме желаното такова каквото сме го проектирали в мислите и сърцето си!                                    Случваме – вълшебство в живота си!
Опознайте себе си, осъществете желанията си, заживейте мечтите си.

 

            Работата на един коуч напомня на това вълшебство – вълшебството на случването. Случването на онова специално нещо в живота на всеки, което до момента било е само мечта. След това започват промени в живота. Мечтите се въплъщават в реалност. А резултатите понякога надминават очакванията. Като никое вълшебство коучинг подхода размества, променя, заменя налични неща с нови, неподозирани възможности и реалности. Всеки коуч, действително променя – понякога той успява да промени само ъгъла, от който виждате нещата; друг път – променя , а понякога се случва дори да променя света….

 

--------------------------------------------------------------------------------

участие - с предварително записване и заплащане по Банкова сметка на ЛЕКТИКА КОНСУЛТ ООД
Уникредит Булбанк BIC: UNCRBGSF
IBAN: BG84UNCR70001522781964

В основание за плащане, моля впишете името на събитието.

–––––––––––––––––––––––––––––––––----------------------------------

 

Адрес: София бул. Патриарх Евтимий 2А
comments powered by Disqus