Академия Респонса
WORKSHOP: Сключване, изменение и прекратяване на трудов договор
240.00 лв. с ДДС
до 05-06-2018

WORKSHOP: Сключване, изменение и прекратяване на трудов договор


06-06-2018 до 08-06-2018 14:30

+ 359 88 2272125
Моля, споменете Seminari365.com!

Лектори: Иван Нейков, адв. Светлана Нейкова

На 06 юни ще сключим най-успешния трудов договор, ще променим настоящите за да ги направим още по-добри, и накрая ще уволним всички притеснения, които имате при прекратяването им.

В обучението е включен и WORKSHOP, в който ще проиграем различни казуси за да упражним новите техники и подходи към решаване.

Колко пъти ви се е случвало да се злоупотребява с договорите, които сами сте написали? А колко пъти сте изпитвали притеснения, че ще ощетите предприятието или служителите при сключването или прекратяването на трудовото правоотношение, заради използван неработещ начин и неподходяща съдебна практика? Ами, всички тези заплетени казуси, в стил параграф 22?… Колко пъти сте съжалявали, че сте допуснали развитие, ощетяващо интересите ви заради пропуск или не достатъчно опитен екип?

Заповядайте на НАЙ-ДОБРИЯТ ни интензивен курс от СЕРИЯ ПРАВО, за да се запознаете с промените в Кодекса на труда,  добрите практики и всички възможности, които българското и европейско законодателство предоставя за справяне с трудни и заплетени казуси.

Пригответе се да разберете как мислят адвокатите и защо когато сте стигнали до задънена улица те винаги намират изход. Позволете си да си отворите законовите вратички, известни на малцина.Запознайте се с най-добрите и изпитани практики!

Адрес: Слънчев бряг Хотел Маджестик Бийч Ризорт
comments powered by Disqus