Supply Chain Ltd
Тренировъчна школа Производство - Създаване на стандарт за високо качество в производството
396.00 лв. с ДДС
до 16-04-2018

Тренировъчна школа Производство - Създаване на стандарт за високо качество в производството


23-04-2018 до 23-04-2018 10.00 - 17.00

+359886277735
Моля, споменете Seminari365.com!

Лектори: Владислав Великов

Каним ви на интерактивно практически насочено обучение

Създаване на стандарт за високо качество

Модул II от Тренировъчна школа Ефективно производство и реинженеринг

Теми:

Прилагане на 5S в производството. Кои са основните цели на най-важния инструмент от TPS (Toyota Production System)? Стъпките на 5S. Как се създава работен стандарт? Работен стандарт в детайли. Планиране на качеството. Поддържане на стандарта.

 

Подробна програма:

  1. Основи на работното място. Как да използваме стандарта като инструмент за постоянни подобрения? Начин за почистване или инструмент за управление на работното място. Стремеж към безопасност, качество и намаляване на времето.
  2. Сортиране, подреждане, почистване и стандартизиране. Практическо упражнение за прилагането на всяка една от стъпките.
  3. Цел на стандарта. Елементи от стандартизираната работа. Примери. Дефиниране на работни стандарти. Начален момент, Краен момент, Времетраене. Какво е стъпка? Безопасност, Качество, Ефективност. 
  4. Дефиниране на стъпка, ключов момент, причина и ефект. Показване на правилно и грешно.
  5. Проблеми с планирането на качеството. Проект за осигуряване на качествен продукт. Създаване на екип за проекта. Дефиниране на целите на проекта. Попълване на нужната документация. Проследяване на проекта и отчитане на резултатите.
  6. Редовни одити. Дефиниране на Кога, Колко минути, Кой, Какво ще одитира и Кой ще проверява дали одита е правилно изпълнен. Приложение на предписанията от одита.

 

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 330 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.

Адрес: Пловдив
comments powered by Disqus