Supply Chain Ltd
Тренировъчна школа Склад - Оптимизация на складовата дейност
396.00 лв. с ДДС
до 15-03-2018

Тренировъчна школа Склад - Оптимизация на складовата дейност


22-03-2018 до 22-03-2018 10.00 - 17.00

+359886277735
Моля, споменете Seminari365.com!

Лектори: Павлина Цветанова

Модул III от Тренировъчна школа Складово стопанство

Обучението ще се проведе:

В София на дати: 22.3.18

В Пловдив на дати: 24.2.18; 20.7.18

В Русе на дати: 13.3.18

 

Теми:

Типове складиране - свободно, под митнически надзор, временно складиране на стоки. Документация в склада. Складова отчетност. Точни инвентаризации. Изпълнение на поръчките. Правилна техническа експлоатация на помещения и техника. 

 

Подробна програма:

  1. Постигане на спестявания чрез прилагане на митнически режими. Видове складиране. Свободно складиране. Временно складиране. Митническо складиране. Складиране на акцизни стоки.
  2. Документация в склада. Складова отчетност. Отчитане на експортни, импортни и транзитни товари. Документално отчитане на товарите. Складова документация.
  3. Оптимизация на процеси. Оптимизиране на складовата дейност. Оптимизиране на складовите площи. Преподреждане на стоки. Създаване на схеми за зареждане на пикинг зони. Спазване на подредбата в склада. Създаване на маршрути за складиране,  пикиране и движение на хора и машини в склада. Дейности "на конвейр". Кросдок. Информационна схема.
  4. Точни инвентаризации. Материална сигурност и контрол в склада. Отчетност в склада. Количествен и качествен контрол при товаренето. Охрана и съхранение на товарите. Инвентаризация на складовете наличности. Следене на материалните запаси. Обратна логистика.
  5. Бързо обслужване на куриерски пратки. Специфики при изпращане и получаване на куриерски пратки. Куриерска пратка. Приемане, обработка и доставка на куриерската пратка. Логистика на куриерската пратка. Мерки за безопасност.
  6. Изпълнение на поръчките. Логистика на поръчките. Планиране, набиране, приемане и обработка на поръчките. Видове поръчки. Приоритети при изпълнение на поръчките.

 

В края на обучението всеки курсист ще има домашна работа, която трябва да предаде по имейл в рамките на една седмица. На база домашната работа следват индивидуални препоръки.

Пълните учебни програми, компетенции, теми, цени и график на обученията от всички тренировъчни школи можете да видите тук: http://supplychain.bg/obuchenija-2/

Ако имате някакви въпроси по темите или организацията, моля пишете ни на имейл office@supplychain.bg или ни се обадете на телефон 0886277735.

Срокът за записване е до 5 работни дни преди датата на обучението.

Цената e 330 лв без ДДС и включва обучението и кафе паузи.

Издаваме удостоверение за завършен курс.

Адрес: София
comments powered by Disqus