Международна компютърна академия IT STEP
Как на 20 започнах работа в Amazon
0.00 лв. с ДДС
до 16-01-2018

Как на 20 започнах работа в Amazon


16-01-2018 до 16-01-2018 19:00

0899 945 847
Моля, споменете Seminari365.com!

Лектори: Виктор Даков

На всички е известно, че професията програмист е една от най-търсените и високоплатени на пазара на труда. Ако и Вие искате да смените работата си и да започнете кариера в програмирането, вероятно сте си задавали въпросите “Как да стана програмист” и “От къде да започна?”. На подобни въпроси най-добре биха могли да Ви отговорят професионалистите в сферата!

За целта решихме да поканим един от най-прогресиращите български таланти в разработката на софтуер – Виктор Даков, който да разкаже за пътят до софтуерен инженер в Amazon, една от най-големите технологични компании в света.

Той ще Ви сподели за опита си и ще Ви разкрие стъпките, които трябва да предприемете, за да се развиете в областта на програмирането,дори да нямате никакви познания за момента.

След като чуете ценните му съвети за старта в кариерата програмист, нашите консултанти ще бъдат на Ваше разположение, за да отговорят на всичките Ви въпроси във връзка с обучението по Разработка на софтуер.

Събитието ще се проведе на 16-ти януари от 19:00 в Международна Компютърна Академия IT STEP на бул. Александър Стамболийски 55, етаж 7, зала 7.1.

Участието е безплатно, но поради ограничения брой места е нужна регистрация. Можете да се регистрирате в нашия сайт - https://itstep.bg/events-slider/kak-na-20-zapochnah-rabota-v-amazon/

Очакваме Ви!

Адрес: София Международна Компютърна Академия IT STEP бул. Ал. Стамболийски 55
comments powered by Disqus