Билколечение при стрес, умора и безсъние

Търсите ли природосъобразен начин да се справите с вредните ефекти на стреса и забързаното ежедневие върху тялото и ума? Лечението с билки възстановява баланса на нервната система по естествен начин!

Семинарът Билколечение при стрес, умора и безсъние ще представи: ● Повече от 30 билки, които балансират нервната система и могат да се прилагат в домашни условия; ● Билкови комбинации, които повлияват благоприятно стрес, умора, безсъние, депресия, напрежение и психосоматични състояния ● Кои са основните ефекти на стреса върху нашето тяло и психика Ще научите също: ● Кои са предимствата на билколечението и как да приемате билките безопасно; ● Как правилно да приготвяте билкова запарка и отвара и как да съхранявате билките у дома. Този семинар е за Вас ако: ● Искате да се радвате на здрав сън, повече енергия и добро настроение ● Искате да научите билкови комбинации за балансиране на нервната система; ● Се интересувате от билколечение, базирано на стабилна научна основа; ● Държите да приемате билките безопасно и вярвате в тяхната лечебна сила Семинарът е подходящ също и за лекари, както и други здравни специалисти, които искат да обогатят знанията си за билколечение в тази област. Водещ на семинара е магистър-фармацевт Бояна Иванова, квалифициран специалист по лечебни растения и фитофармацевтични продукти. Ще имате възможност да й зададете своите въпроси и заедно да дискутирате тази обширна тема в билколечението. Семинарът ще се проведе на 15 март 2019 от 11:00 до 13:00 часа. Зала Welter, гр. София, бул. Шипченски проход №65, ет. 5 Такса участие: 25 лева до 07 юни / 35 лева след 07 юни Семинарът ще е с малка група. Местата са ограничени и е необходима предварителна регистрация. Очакваме Ви!

Лектори

маг.фарм. Бояна Иванова
маг.фарм. Бояна Иванова

Бояна Иванова e магистър по „Фармация" и квалифициран специалист по „Лечебни растения и фитофармацевтични продукти‘‘. От 2018 година тя води семинари и обучения на тема билколечение - природосъобразно, лесно достъпно и ефективно средство с доказано положително въздействие при редица здравни проблеми. Като един от основателите и авторите на онлайн платформата Forumzdrave.bg, тя създава авторски текстове в сферата на билколечението, здравословното хранене и начин на живот.

Коментари

Популярни обучения

Любов, Емоции и Връзки

София, 06 юли, 2019