Билколечение при стрес, умора и безсъние (Онлайн)

Търсите ли природосъобразен начин да се справите с вредните ефекти на стреса и забързаното ежедневие върху тялото и ума? Лечението с билки възстановява баланса на нервната система по естествен начин!

Семинарът ще бъде онлайн - можете да се включите от всяка точка! Семинарът 'Билколечение при стрес, умора и безсъние' ще представи: ● Повече от 30 билки, които балансират нервната система и могат да се прилагат в домашни условия; ● Билкови комбинации, които повлияват благоприятно стрес, умора, безсъние, депресия, напрежение и психосоматични състояния ● Кои са основните ефекти на стреса върху нашето тяло и психика Ще научите също: ● Кои са предимствата на билколечението и как да приемате билките безопасно; ● Как правилно да приготвяте билкова запарка и отвара и как да съхранявате билките у дома. Този семинар е за Вас ако: ● Искате да се радвате на здрав сън, повече енергия и добро настроение ● Искате да научите билкови комбинации за балансиране на нервната система; ● Се интересувате от билколечение, базирано на стабилна научна основа; ● Държите да приемате билките безопасно и вярвате в тяхната лечебна сила Семинарът е подходящ също и за лекари, както и други здравни специалисти, които искат да обогатят знанията си за билколечение в тази област. ВОДЕЩ НА СЕМИНАРА: магистър-фармацевт Бояна Иванова, квалифициран специалист по лечебни растения и фитопродукти. Ще имате възможност да й зададете своите въпроси и заедно да дискутирате тази обширна тема в билколечението. КОГА И КЪДЕ: 14 Септември 2019 от 11:00 до 13:30 часа Онлайн - пред вашите компютри ТАКСА УЧАСТИЕ: 20 лева Запишете се като изпратите email на contact@vitanaturale.eu В отговор на Вашата регистрация ще Ви изпратим имейл с информация за заплащане на таксата участие. Плащането се извършва по банка. След заплащане ще получите линк за личен достъп до обучителната система на посочения от Вас email. Очакваме Ви!

Лектори

маг.фарм. Бояна Иванова
маг.фарм. Бояна Иванова

Бояна Иванова е магистър-фармацевт и квалифициран специалист по “Лечебни растения и фитопродукти”. От 2018 година досега е била лектор на десетки семинари за билколечение – природосъобразно, лесно достъпно и ефективно средство с доказано положително въздействие при редица здравни проблеми. Като един от основателите и авторите на онлайн платформата Forumzdrave.bg, тя създава авторски текстове в сферата на билколечението, здравословното хранене и начин на живот.

Коментари

Популярни обучения