Билки за добро храносмилане (Онлайн)

Искате ли да се радвате на по-добро храносмилане и повече енергия? Търсите ли природосъобразен начин да се справите с вредното въздействие на стреса и забързаното ежедневие върху храносмилателната система?

Семинарът ще бъде онлайн - можете да се включите от всяка точка! 🌿Семинарът Билколечение при храносмилателни проблеми ще представи: * Повече от 40 билки, които имат благоприятно въздействие върху храносмилането и могат да се прилагат в домашни условия; * Над 15 кухненски подправки и някои храни, които балансират храненето; * Билкови рецепти, които повлияват благоприятно най-често срещаните храносмилателни нарушения. 🌿Ще научите също: * Кои са предимствата на билколечението и как да приемате билките безопасно; * На какъв принцип се комбинират билките в билковите смеси; * Как правилно да приготвяте билкова запарка и отвара и как да съхранявате билките у дома. 🌿Този семинар е за Вас ако: * Вярвате в лечебната сила на билките; * Се интересувате от билколечение, базирано на стабилна научна основа; * Искате да научите билкови комбинации при различните храносмилателни нарушения; * Държите да приемате билките безопасно. Семинарът е подходящ също и за лекари, както и други здравни специалисти, които искат да обогатят знанията си за билколечението в сферата на гастроентерологията. ВОДЕЩ НА СЕМИНАРА: магистър-фармацевт Бояна Иванова, квалифициран специалист по лечебни растения и фитофармацевтични продукти. Ще имате възможност да й зададете своите въпроси и заедно да дискутирате тази обширна тема в билколечението. КОГА И КЪДЕ 23 ноември 2019 от 10:00 до 13:00 часа Онлайн - пред вашите компютри ТАКСА УЧАСТИЕ: 25 лв Запишете се като изпратите email на contact@vitanaturale.eu В отговор на Вашата регистрация ще Ви изпратим имейл с информация за заплащане на таксата участие. Плащането се извършва по банка. След заплащане ще получите линк за личен достъп до обучителната система на посочения от Вас email. Очакваме Ви!

Лектори

маг.фарм. Бояна Иванова
маг.фарм. Бояна Иванова

Бояна Иванова е магистър-фармацевт и квалифициран специалист по “Лечебни растения и фитопродукти”. От 2018 година досега е била лектор на десетки семинари за билколечение – природосъобразно, лесно достъпно и ефективно средство с доказано положително въздействие при редица здравни проблеми. Като един от основателите и авторите на онлайн платформата Forumzdrave.bg, тя създава авторски текстове в сферата на билколечението, здравословното хранене и начин на живот.

Коментари

Популярни обучения