Билки адаптогени за имунитет, енергия и отлична памет

Искате ли да се радвате на повече енергия и силен имунитет? Търсите ли природосъобразен начин да се справите с вредните ефекти на стреса върху тялото и ума? С помощта на билките адаптогени ще бъдете спокойни и уверени в забързаното ежедневиe!

Семинарът Билки адаптогени за имунитет, енергия и отлична памет ще представи: • Повече от 15 билки, които увеличават производителността, укрепват организма и стимулират имунитета; • Ще научите кои билки и лекарствени гъби помагат да се приспособите към промените и да намалите негативните ефекти на стреса в ежедневието; • Ще разберете как с помощта на билки адаптогени да подобрите паметта си, да бъдете млади и енергични Ще научите също: • Кога се нуждаете от адаптогени и как да ги комбинирате; • Как да изберете най-подходящите за Вас билки и гъби адаптогени; • Как влияят тези билки на метаболизма и какви други действия притежават; • Кои са предимствата на билколечението и как да приемате билките безопасно; • Как правилно да приготвяте билкова запарка и отвара и как да съхранявате билките у дома. Този семинар е за Вас ако: ● Искате да сте енергични и работоспособни; ● Искате да се радвате на силен имунитет и отлична памет; ● Искате да сте уверени и да не се поддавате на стреса; ● Се интересувате от билколечение, базирано на стабилна научна основа; ● Държите да приемате билките безопасно и вярвате в тяхната лечебна сила Семинарът е подходящ също и за лекари, както и други здравни специалисти, които искат да обогатят знанията си за билколечение в тази област. Водещ на семинара е магистър-фармацевт Бояна Иванова, квалифициран специалист по лечебни растения и фитофармацевтични продукти. Ще имате възможност да й зададете своите въпроси и заедно да дискутирате тази обширна тема в билколечението. Семинарът ще се проведе на 06 юни 2019 от 19:00 до 21:00 часа. Зала Welter, гр. София, бул. Шипченски проход №65, ет. 5 Такса участие: 25 лева до 30 май / 35 лева след 30 май Семинарът ще е с малка група. Местата са ограничени и е необходима предварителна регистрация. Очакваме Ви!

Лектори

маг.фарм. Бояна Иванова
маг.фарм. Бояна Иванова

Бояна Иванова e магистър по „Фармация" и квалифициран специалист по „Лечебни растения и фитофармацевтични продукти‘‘. От 2018 година тя води семинари и обучения на тема билколечение - природосъобразно, лесно достъпно и ефективно средство с доказано положително въздействие при редица здравни проблеми. Като един от основателите и авторите на онлайн платформата Forumzdrave.bg, тя създава авторски текстове в сферата на билколечението, здравословното хранене и начин на живот.

Коментари

Популярни обучения