Билки адаптогени за имунитет, енергия и отлична памет (Онлайн)

Искате ли да се радвате на повече енергия и силен имунитет? Търсите ли природосъобразен начин да се справите с вредните ефекти на стреса върху тялото и ума? С помощта на билките адаптогени ще бъдете спокойни и уверени в забързаното ежедневиe!

Семинарът ще бъде онлайн - можете да се включите от всяка точка! 🌿Семинарът 'Билки адаптогени за имунитет, енергия и отлична памет' ще представи: *Повече от 15 билки, които увеличават производителността, укрепват организма и стимулират имунитета; *Ще научите кои билки и лекарствени гъби помагат да се приспособите към промените и да намалите негативните ефекти на стреса в ежедневието; *Ще разберете как с помощта на билки адаптогени да подобрите паметта си, да бъдете млади и енергични 🌿Ще научите също: *Кога се нуждаете от адаптогени и как да ги комбинирате; *Как да изберете най-подходящите за Вас билки и гъби адаптогени; *Как влияят тези билки на метаболизма и какви други действия притежават; *Кои са предимствата на билколечението и как да приемате билките безопасно; *Как правилно да приготвяте билкова запарка и отвара и как да съхранявате билките у дома. 🌿Този семинар е за Вас ако: * Искате да сте енергични и работоспособни; * Искате да се радвате на силен имунитет и отлична памет; * Искате да сте уверени и да не се поддавате на стреса; * Се интересувате от билколечение, базирано на стабилна научна основа; * Държите да приемате билките безопасно и вярвате в тяхната лечебна сила Семинарът е подходящ също и за лекари, както и други здравни специалисти, които искат да обогатят знанията си за билколечение в тази област. ВОДЕЩ НА СЕМИНАРА: магистър-фармацевт Бояна Иванова, квалифициран специалист по лечебни растения и фитопродукти. Ще имате възможност да й зададете своите въпроси и заедно да дискутирате тази обширна тема в билколечението. КОГА И КЪДЕ 05 октомври 2019 от 11:00 до 13:30 часа Онлайн- пред вашите компютри ТАКСА УЧАСТИЕ: 20 лева Запишете се като изпратите email на contact@vitanaturale.eu В отговор на Вашата регистрация ще Ви изпратим имейл с информация за заплащане на таксата участие. Плащането се извършва по банка. След заплащане ще получите линк за личен достъп до обучителната система на посочения от Вас email. Очакваме Ви!

Лектори

маг.фарм. Бояна Иванова
маг.фарм. Бояна Иванова

Бояна Иванова е магистър-фармацевт и квалифициран специалист по “Лечебни растения и фитопродукти”. От 2018 година досега е била лектор на десетки семинари за билколечение – природосъобразно, лесно достъпно и ефективно средство с доказано положително въздействие при редица здравни проблеми. Като един от основателите и авторите на онлайн платформата Forumzdrave.bg, тя създава авторски текстове в сферата на билколечението, здравословното хранене и начин на живот.

Коментари

Популярни обучения