Безплатен семинар: "Защо да стана QA специалист?"

Включете се в безплатния семинар "Защо да стана QA специалист?", организиран от UAcademy. Научете всичко за софтуерното тестване и началото на успешната си кариера!

Искате ли да станете част от най-бързо развиващата се индустрия сега? Работата на QA специалиста е вълнуваща и може да предложи повече, отколкото очаквате. На семинара ще се запознаете с основните отговорности, както и с най-лесния път за професионална реализация самостоятелно или като част от екип. Ще имате възможността да научите всичко за софтуерното тестване и да зададете Вашите въпроси към Румен Банов - специалист с 20-годишен опит в тестването на програмни продукти, ръководител на проекти в софтуерната индустрия от 12 години и преподавател по софтуерно тестване от 11 години, хоноруван преподавател в СУ, ФМИ, лектор на БАСТ и ASE, обучил над 1700 курсисти по софтуерно тестване у нас. Теми в настоящия семинар: Софтуерният проект облизо. Какво представлява софтуерното тестване? Защо е важно качеството на софтуера? Къде е реалното място на QA специалиста? Откъде да започна? Представяне на предстоящия курс по софтуерно тестване към академията.

Лектори

Румен Банов
Румен Банов

Професионален опит: 20 години професионален опит в тестването на програмни продукти; 12 години професионален опит като ръководител проекти в софтуерната индустрия; 11 години обучител по софтуерно тестване по различни програми и за различни нива (ниво за начинаещи и напреднали); 9 години хоноруван преподавател в СУ – ФМИ – курс Управление на качеството; Презентатор на събития на БАСТ и ASE Обучил над 1700 специалисти по софтуерно тестване у нас Сертификати: ISTQB Certified Tester Foundation Level ISTQB Certified Tester Advanced Level Functional Tester ISTQB Certified Tester Advanced Level Technical Tester ISTQB Certified Tester Advanced Level Test Manager

Коментари

Популярни обучения